Ontstekingen aan het been? OCON helpt.

 

Een trauma kan zorgen voor een breuk of beschadiging van de huid. Ook een bacterie kan zorgen voor een ontsteking aan het been. Wondroos is ook een bekende aandoening die zorgt voor ontstekingen. De specialisten van OCON orthopedische kliniek kunnen snel en vakkundig een ontsteking opsporen en direct beginnen met een behandeling zodat de klachten snel verdwijnen.

 

Een beenvliesontsteking wordt veroorzaakt door een bacterie en wordt via de bloedbaan verspreid. Door het toedienen van antibiotica zorgt men ervoor dat de ontsteking geneest. Het is altijd raadzaam bij pijn aan de benen direct een specialist te consulteren. Door de ervaring van OCON orthopedische kliniek zorgt een scherpe analyse van de klachten voor een vakkundige diagnose waarna een behandeling voorgeschreven kan worden.

Het been bestaat uit een boven en onderbeen die via het kniegewricht kan scharnieren. Het enkelgewricht verbindt de voet aan het been terwijl het heupgewricht het been verbindt met de romp. Ontstekingen aan het been kunnen op al deze plaatsen voorkomen. Bij klachten is een bezoek aan OCON orthopedische kliniek noodzakelijk zodat een behandelplan opgesteld kan worden.

 

Mocht u een afspraak willen maken met OCON orthopedische kliniek dan is het raadzaam uw huisarts te consulteren. Toestemming van uw huisarts is altijd nodig. Zodra deze verwijzing is verkregen kunt U contact opnemen voor een afspraak.