Bobbel of knobbel op de pols

 

Een bobbel of knobbel op de pols hoeft niet pijnlijk te zijn maar moet altijd wel onderzocht worden. De afwijking kan onschuldig zijn waardoor een ingreep niet noodzakelijk is, maar kan ook een probleem vormen waarbij een operatie nodig is. Een inkapseling in het gewrichtskapsel of de peesschede kan zorgen voor een vervorming op de pols.

 

De meest bekende aandoening die een bobbel of knobbel op de pols veroorzaakt is in principe onschuldig maar een slecht geheelde breuk kan bijvoorbeeld ook tot een bobbel of knobbel leiden. Een bezoek aan orthopedische kliniek OCON zorgt voor een vakkundige analyse van de klachten en door middel van geavanceerde behandelmethodes wordt de patiënt van zijn kwalen verlost. De pols is de aansluiting van de hand aan de arm en bevat diverse onderdelen.

Niet alleen pezen gewrichten en kraakbeen maar zeker ook gewrichtskapsel en peesschedes kunnen een oorzaak bevatten voor het probleem.

 

Gedegen onderzoek door de specialisten van OCON orthopedische kliniek kan voor opheldering zorgen waarna een behandeling tot de mogelijkheden behoord.

Een afspraak maken met OCON is alleen mogelijk indien u een verwijzing van uw huisarts hebt. Het is dus noodzakelijk eerst uw huisarts te bezoeken en een verwijzing naar onze specialisten aan te vragen.