Branderige rugpijn? OCON helpt.

 

Wie wel eens rugpijn heeft gehad, weet hoe ontzettend vervelend die pijn is. Toch lopen heel veel mensen lang door met een branderig gevoel in de rug. En dat is zonde, want vaak is behandeling van een branderig gevoel in de rug heel goed mogelijk. Branderige rugpijn kan vele oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van een ontsteking, die het branderige gevoel veroorzaakt. Maar ook overbelasting van de rug, bijvoorbeeld door te veel te tillen, of een verkeerde houding, kunnen al een branderig gevoel op de bovenrug of onderrug veroorzaken.

 

Slijtage door ouderdom kan ook zorgen voor klachten in uw rug. Veel mensen ervaren ook pijn in de rug bij het opstaan. Allemaal klachten die uw dagelijks functioneren negatief kunnen beïnvloeden. Bij OCON kunt u terecht voor een gespecialiseerde behandeling bij een branderig gevoel in de rug. De ervaren orthopedisch chirurgen van OCON zullen proberen uw klachten te verhelpen en het vervelende branderige gevoel weg te nemen.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.