Beste ziekenhuis voor orthopedie van Nederland

 

Een aangeboren aandoening aan het steun- en bewegingsapparaat, slijtage of andere klachten met betrekking tot de gewrichten of spieren, een sportblessure of letsel als gevolg van een ongeval. Als het aankomt op de juiste behandeling en een spoedig herstel wendt u zich uiteraard het liefst tot de beste orthopedisch chirurg die is te vinden. Welke dat is, is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Zeker is echter dat OCON Orthopedische kliniek en OCON Sportmedische kliniek tot de beste ziekenhuizen van Nederland behoren, wanneer u professionele zorg en ondersteuning wilt en gebruik wilt maken van de beste faciliteiten en medische hulp.

 

Kies voor de beste orthopeed

 

Knie-, heup-, schouder-, nek- en handgewrichten zijn het gevoeligst voor het ontstaan van artrose of gewrichtsslijtage. Een van de symptomen van deze aandoening is dat de gewrichten stram en soms pijnlijk aanvoelen. Dit doet zich vooral 's morgens voor, wanneer de gewrichten enige tijd geen beweging hebben gehad. Als een goede orthopeed geen uitkomst biedt met het verlichten van de pijn of het beheersbaar maken van de klachten, is het noodzakelijk om de beste orthopeed van Nederland het knie- of andere gewrichtsprobleem te laten behandelen. Dan kunt u bij terecht OCON Orthopedische kliniek in Hengelo.

 

OCON: beste ziekenhuis voor behandeling en revalidatie

 

OCON heeft allerlei professionele voorzieningen voor het behandelen van gewrichtsklachten en de revalidatie die daarna volgt. Als u voor uw problematiek de beste orthopeed van Nederland wilt, kunt u rekenen op OCON. Omdat de kliniek in hetzelfde pand zit als de Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), kunnen wij alle orthopedische aandoeningen behandelen en gebruikmaken van de Spoedeisende Hulp en Intensive Care van de ZGT. Enkele voordelen van OCON Orthopedische kliniek en OCON Sportmedische kliniek:

  • Orthopedische super specialismen

  • Gericht op de patiënt

  • Werken aan snel herstel

  • Moderne voorzieningen

  • Sportmedische expertise

 

Behalve behandelingen en revalidatie onder leiding van de beste orthopeed, bestaat op de OCON-vestigingen onder meer ook de mogelijkheid om trainingsadviezen of een sportmedisch onderzoek te krijgen, of een second opinion-aanvraag in te dienen. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.