De Nederlandse Orthopedie Vereniging

 

OCON maakt deel uit van de Nederlandse Orthopedie vereniging. Wellicht dat u zich afvraagt wat deze vereniging doet en wat dit voor u betekent. De Nederlandse Orthopedie vereniging heeft als doel het borgen van de kwaliteit van de orthopedische patiëntenzorg en waar nodig deze kwaliteit te verbeteren. Hierbij wordt vooral focus gelegd op een transparante werkwijze en het versterken van de veiligheidscultuur.

Er wordt gestreefd naar een betere positionering van orthopedische zorg en een verbeterde samenwerking met andere partijen, zoals patiënten en professionals. Omdat OCON lid is van de Nederlandse vereniging orthopedie is zij constant bezig met de kwaliteit van de zorg die zij biedt, zo zal OCON op een open en eerlijke wijze het contact met patiënten onderhouden en komt deze niet onnodig voor verrassingen te staan.

 

Als het gaat om uw gezondheid wilt u weten waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. De huisarts zal beslissen of een doorverwijzing naar OCON voor u noodzakelijk is. Als dit het geval is, dan staan wij klaar om u te begeleiden en van excellente zorg te voorzien.