Dikke pols? OCON helpt

Heeft u een dikke pijnlijke pols opgelopen door een sportblessure? Uw huisarts verwijst u met een verdikking aan pols door naar de OCON Sportmedische kliniek, waar de orthopedisch chirurg uw dikke pols diagnosticeert.

 

Een pols op slot

Zit uw pols op slot? Heeft u door fitness een blessure aan uw pols opgelopen en zit u nu met pijn en een opgezwollen pols? Heeft u een pijnlijke pols door gewrichtsslijtage? Laat uw huisarts ernaar kijken en ontvang van hem een verwijsbrief voor OCON. Hier kan een orthopedisch chirurg de gezwollen pols eventueel operatief behandelen.

 

Vocht in uw pols duidt op ontsteking

Heeft u een dikke pols met vocht en vreest u het ergste? Uw huisarts ziet graag uw verdikking op de pols om te beoordelen of er een ontsteking speelt. Hij bekijkt ook wat de beste behandeling voor de verdikking op pols kan zijn. Wanneer de verdikking op de pols ernstig is, verwijst uw huisarts u door naar de OCON Sportmedische kliniek in Twente, die gespecialiseerd zijn in vocht in pols.

 

Met uw dikke pijnlijke pols kan de huisarts u naar de orthopedisch chirurg sturen in de OCON Sportmedische kliniek. U heeft dan wel een verwijsbriefje nodig. Maak gelijk een afspraak met uw huisarts voor uw gezwollen pols.