Dikke voeten en enkels

 

Dikke voeten en enkels kunnen zorgen voor veel ongemak. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld ophoping van vocht door bijvoorbeeld problemen met de bloedvaten. Ook kunnen er zwellingen optreden bij sportblessures. De spieren gewrichten en botten kunnen aangetast of geïrriteerd zijn en zorgen voor pijn bij het staan of lopen. Vaak zijn de oorzaken sporten of het te veel staan of lopen.

 

Bij sport kan een trauma zorgen voor een zwelling waarbij zowel pezen als kraakbeen beschadigd kunnen zijn. Overbelasting ontstaat onder andere uit te lang staan of lopen waardoor het vocht zich ophoopt. De specialisten van orthopedische kliniek OCON kunnen gericht onderzoeken waar de problemen vandaan komen. Sportmedische kliniek OCON is gespecialiseerd in sportblessures.

 

De voeten bestaan uit een verzameling botten, pezen, spieren en kraakbeen die aangetast kunnen worden door slijtage, ontsteking of trauma. Orthopedische kliniek OCON heeft specialisten in huis die met behulp van de modernste apparatuur kunnen analyseren waar de klachten zijn ontstaan. Niet alleen verhelpen van de klachten maar ook nazorg is mogelijk in een van onze moderne klinieken.

 

Voordat u contact met ons opneemt dient u eerst een afspraak te maken met uw huisarts. Nadat u toestemming heeft gekregen door middel van een verwijzing kunt u OCON verzoeken een behandelplan op te stellen.