Doof gevoel in vingers en tenen

 

Een doof gevoel in vingers en tenen is een veel voorkomend verschijnsel waar veel oorzaken voor kunnen zijn. Het tintelende gevoel kan onder andere ontstaan door slechte bloedcirculatie, botbreuken en beschadigde of afgeknelde zenuwen. De voornaamste plaatsen waar een dof gevoel kan ontstaan zijn duim, pink, handpalmen, vingertoppen en tenen. De oorzaak is vaak moeilijk te vinden, maar de specialisten van OCON orthopedische kliniek beschikken over veel vakkennis en de modernste apparatuur, zodat een diagnose bijna altijd mogelijk is.

 

Beknelling en beschadiging van de zenuwen zorgen voor een slechte doorbloeding en kunnen hierdoor een tintelend gevoel geven. Meestal gaat dit gevoel na korte tijd over maar komt het dove gevoel toch elke keer weer terug. Behandeling is daardoor gewenst zodat de vervelende tintelingen kunnen worden voorkomen. De vingers en tenen zijn een combinatie van botjes, kraakbeen en pezen in een kleine ruimte die door de vele zenuwbanen kwetsbaar zijn voor beschadigingen.

Het team van artsen werkzaam bij OCON orthopedische kliniek hebben jarenlange ervaring in de behandeling van zenuwpijn waardoor een onderzoek naar de klachten tot een succesvolle afhandeling leidt.

 

Voor een goede afwikkeling verzoeken wij om voor u een afspraak met OCON maakt eerst uw huisarts bezoekt voor een verwijzing. Het is altijd noodzakelijk een verwijzing bij uw huisarts te verkrijgen voor u contact met OCON opneemt.