Een branderig gevoel in de arm

 

De armen worden elke dag gebruikt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Er zijn veel mensen die na een dag last krijgen van een brandend gevoel in de armen. Als u hier ook last van heeft is de vraag waar dit door komt en wat u eraan kunt doen.Het branderige gevoel in uw arm kan een simpele spierpijn zijn. Echter, er kan ook meer aan de hand zijn. Zo duid een branderig gevoel op een irritatie van de zenuwen. De zenuwen kunnen zelfs bekneld of ontstoken zijn. Als uw arm vaak slaapt kan het liggen aan een slechte doorbloeding van de arm.

Ook kunnen de spieren in de arm overbelast zijn. Uw huisarts kan u hierbij helpen door u door te verwijzen naar OCON.Een branderig gevoel in de arm treed vaak op bij sporters, zoals tennissers en golfers. Daarnaast kunnen mensen die te weinig sporten last krijgen van hun armen. Bij het OCON Sportmedische centrum kunt u geholpen worden aan de klachten.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.