Een losse of instabiele pols? OCON helpt.

Van een instabiele pols heeft u veel last. Pijn in duim en/of pols belemmert u in dagelijkse bezigheden. Er is een plek waar u terecht kunt. Het OCON: dat maakt het beter! Een losse pols komt veel voor. U kunt niet alles doen en heeft constant pijn. Een orthopedisch chirurg van het OCON neemt alle tijd en stelt een behandelplan op. U bent snel weer de oude. Iedereen, van jong tot oud, kan een pijnlijke pols en duim krijgen. U heeft niet meer alle controle over het gewricht en kunt moeilijk kracht zetten.

 

Pijn in pols en duim zijn meestal het gevolg van overbelasting. Denkt u aan computerwerk, intensief sporten en de hele dag door bezig zijn op iPad en smartphone. De pols is het gewricht dat uw arm met uw hand verbindt. Iedereen beweegt zijn polsen duizenden keren per dag. Eén verkeerde beweging kan chronische pijn in de pols aan de duimzijde veroorzaken. In sommige gevallen is er sprake van een aangeboren afwijking.

 

Wilt u af van die pijnlijke pols en duim? Maak een afspraak bij het OCON. Dat kan met een verwijzing van uw huisarts. Uw eigen huisarts beoordeelt of een bezoek aan het OCON noodzakelijk is.