Een gevoelloze arm is erg vervelend

Het belemmert u in uw bezigheden en geeft vaak een tintelend of verdovend gevoel. Er zijn diverse redenen waarom uw arm gevoelloos kan zijn. Vaak heeft het te maken met een (tijdelijke) beknelling of beschadiging van de zenuwen of een verminderde bloedtoevoer naar de ledemaat. Bijvoorbeeld wanneer u zich langere tijd in een ongemakkelijke positie bevindt of vanwege permanent trauma. Het is ook mogelijk dat de gevoelloosheid in uw arm wordt veroorzaakt door een zenuwbeknelling in de nek.

 

De vele oorzaken die aan het symptoom ten grondslag kunnen liggen, maken dat het vrijwel iedereen kan overkomen. Maar wat de oorzaak ook moge zijn, bij OCON staat er een team van specialisten klaar om u te helpen. Kenmerkend voor onze organisatie is het overleg dat plaatsvindt tussen specialisten en chirurgen van verschillende disciplines, waardoor er een volledig beeld ontstaat van het probleem. Zo kunnen wij u optimaal helpen. Dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.