Gewrichtspijn in de elleboog? OCON helpt.

 

Gewrichtspijn in de elleboog is een vervelende aandoening die verschillende oorzaken kan hebben. Zoals bij vele gewrichten kan een sportblessure een mogelijke oorzaak voor pijn in de elleboog zijn. OCON sportmedische kliniek heeft een team van specialisten die veel kennis hebben van sportblessures waardoor een kundige behandeling voor een snel herstel kan zorgen. Nazorg is daarbij ook zeer belangrijk zodat dit in het behandelplan mee genomen kan worden.

Niet alleen sportblessures maar ook slijtage en ontstekingen kunnen zorgen voor pijn aan het ellebooggewricht. Slijtage komt vaak voor bij ouderen en ook zware belasting over een lange periode kan slijtage veroorzaken. Ontstekingen kunnen diverse oorzaken hebben. Veelal zorgen beschadigingen van het kraakbeen voor dit ongemak.

 

Zenuwpijn kan ook een oorzaak zijn

De elleboog is een gewricht die de bovenarm met de onderarm verbind. In de kop en de kom van de elleboog zit kraakbeen wat voor een soepele beweging moet zorgen. Indien dit beschadigd is kan dit voor ontstekingen en voor pijn zorgen. De specialisten van OCON orthopedische kliniek kunnen door middel van de nieuwste apparatuur nauwkeurig onderzoeken wat de klachten veroorzaakt.

 

Indien u een afspraak wenst te maken met OCON is het altijd noodzakelijk om een verwijzing bij uw huisarts aan te vragen. Voordat u dus contact zoekt met OCON moet u altijd eerst uw huisarts bezoeken om toestemming te vragen.