Gezwollen sleutelbeen

Een gezwollen sleutelbeen is vervelend. Niet alleen kan het voelen alsof de zwelling 'in de weg zit', maar ook kan de zwelling pijnlijk aanvoelen. En zelfs vanuit uw schouder of sleutelbeen uitstralen naar de arm of de pols. Waardoor het bewegen van uw arm lastig en pijnlijk kan zijn. Daarom is het belangrijk om de juiste behandeling toe te passen.

De oorzaak van een verdikking in het sleutelbeen is soms heel duidelijk aan te wijzen, bijvoorbeeld als gevolg van een val of botsing. Soms komt de pijn in uw schouder ineens opzetten en is het lastig een oorzaak te vinden. De boosdoener kan een ontsteking in een gewricht of zenuw zijn. Voor de juiste behandeling is het noodzakelijk om eerst goed vast te stellen waar de pijn vandaan komt, ook als de pijn door trekt naar de arm.

OCON biedt u deze behandeling. Onze ervaren orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in het behandelen van een gezwollen sleutelbeen en uitstralende pijn in uw arm die hiervan het gevolg kan zijn.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.