Heupoperatie in Duitsland? - OCON Orthopedische kliniek

 

Vanzelfsprekend kunt u voor een heupoperatie naar Duitsland gaan. De belangrijkste vraag is dan echter of dat op de lange termijn de juiste keuze is. Zeker indien de oorzaak voor de klachten gezocht moet worden in de factor slijtage en/of duurzame belasting. Met name fysiek zware beroepen geven nogal eens aanleiding voor vroegtijdige slijtage van de heupgewrichten, hetgeen niet zelden gepaard gaat met pijn.

OCON Orthopedische kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van nagenoeg alle voorkomende klachten die worden veroorzaakt door een niet optimaal fungerend bewegingsapparaat. Hiermee bedoelen we de klachten vanuit bijvoorbeeld de gewrichten. U kunt hierbij ook denken aan een heup blessure door een verkeerde werkhouding of wellicht een trauma.

 

Specialistische hulp werkt in uw voordeel

 

Doordat het menselijk lichaam in grote mate afhankelijk is van goed functionerende gewrichten is het belangrijk dat klachten vroegtijdig worden onderkend en behandeld. Door de aanwezigheid van diverse orthopedisch specialisten is OCON bij uitstek geschikt als behandelcentrum voor dit soort klachten. De aanwezigheid van de diverse specialisaties is tevens een garantie van een kwalitatief hoogstaande behandeling waarbij het genezingsproces centraal staat. De aanwezige kennis en ervaring stelt u in staat om zelfstandig te werken aan uw herstel onder de meest ideale omstandigheden.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.