Heeft u last van pijn in uw heup bij het liggen op de zij?

 

Of ervaart u 's nachts pijn in de heupen tijdens het slapen? Dat kan heel vervelend zijn en ook uw nachtrust danig beïnvloeden. Pijn in de heup bij het liggen is gelukkig vaak heel goed te verhelpen. De specialisten van OCON helpen u graag.

 

Pijn in de heup tijdens het liggen komt geregeld voor. Veel mensen hebben hier wel eens last van. Pijn in de heupen kan ontstaan door overbelasting van het heupgewricht, door slijtage in de heup of door een verkeerde beweging. Wat de oorzaak ook is, de orthopedisch chirurgen bij OCON kunnen u helpen de klachten te verminderen. De specialisten bij OCON hebben jarenlange ervaring met de behandeling van pijnlijke heupen en klachten zoals pijn in de heup tijdens het slapen. Met de juiste behandeling proberen zij de klachten zo veel mogelijk weg te nemen, zodat u weer pijnloos kunt slapen. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.