Slapen is heel belangrijk voor de mens

 

Als u niet goed slaapt voelt zich overdag ook niet goed, waardoor u niet optimaal kunt functioneren. Daarom is het heel vervelend als pijn in uw heup u 's nachts uit uw slaap houdt. Gelukkig kunnen uw klachten vaak heel goed behandeld worden.

 

Pijn in uw heupen kan vele oorzaken hebben. Pijn in de heup kan veroorzaakt worden door slijtage of overbelasting.Waarom u met name 's nachts pijn in de heup ervaart is niet altijd direct te zeggen. Het kan zijn dat de heup 's nachts, doordat u langere tijd stil ligt, verstijft waardoor u tijdens het slapen pijn heeft in de heup. Bij OCON werken ervaren orthopedisch chirurgen met jarenlange expertise op het gebied van pijn in de heup tijdens het slapen. Zij zorgen voor de juiste behandeling, zodat uw heuppijn tijdens het slapen zoveel mogelijk verminderd wordt. En dat slaapt toch een stuk prettiger.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.