Knakkende tenen en krakende voeten

 

Krakende of knakkende voeten, krakende tenen of gewrichtspijn aan de voeten, het voetgewricht kan het soms zwaar te verduren krijgen. Met allerlei vervelende gevolgen van dien. Gewrichtspijn aan uw voet is extra vervelend als lopen of uw voet bewegen hierdoor bemoeilijkt wordt. Dan is het fijn om te weten dat behandeling van gewrichtspijn in de voeten vaak heel goed mogelijk is. Uw voeten zijn elke dag voor u in touw en dragen uw gele gewicht. Niet zo gek dus dat veel mensen wel eens last hebben van krakende voeten of tenen.

Gewrichtspijn aan de voet wordt vaak veroorzaakt door overbelasting. Maar ook slijtage kan een vervelende gewrichtspijn in uw voet veroorzaken. OCON kan u helpen bij gewrichtspijn in de voet. De specialisten van OCON weten precies welke behandeling voor welke klacht het meest effectief is. En helpen u om zo snel mogelijk van de krakende voeten en knikkende tenen af te komen. En dat maakte het beter!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.