Knieoperatie in Duitsland

 

Overweegt u een knieoperatie in Duitsland dan is het toch misschien verstandig te kijken of in Nederland de geplande ingreep net zo goed, of misschien zelfs beter, verricht kan worden. Een operatie aan de knie wordt door een orthopedisch chirurg uitgevoerd. Deze specialisten zijn bekend met de anatomie van het gewricht waardoor U vakkundig behandeld kunt worden. Orthopedische kliniek OCON heeft diverse specialisten in het team zitten die eerst de symptomen analyseren waarna er samen met U een behandelplan wordt opgesteld.

 

OCON Orthopedische kliniek is gespecialiseerd in sportblessures, een veel voorkomende oorzaak van problemen aan de knie. De moderne OCON klinieken zijn uitstekend uitgerust voor een ingreep aan de knie waarbij ook nazorg een belangrijke plaats inneemt. De knie is een complex gewricht die uiterst blessure gevoelig is. Zeker bij sporters is dit een veel voorkomende blessure. Niet alleen gewrichten maar ook de banden en het kraakbeen zijn gevoelig en kwetsbaar. Verrekkingen kunnen voorkomen maar ook scheuring van banden of beschadiging van kraakbeen komt veelvuldig voor. Slijtage is ook een mogelijkheid van pijnlijke knieën. Dit komt voornamelijk bij ouderen voor en soms bij uitzonderlijke belasting van het kniegewricht.

 

Ook in Nederland is een verwijzing van uw huisarts nodig. Voordat U dus een afspraak maakt met OCON verzoeken wij U dan ook eerst een schriftelijke verwijzing bij U arts op te laten maken, waarna U contact op kunt nemen met OCON.