Een knakkende enkel is hinderlijk

 

Een krakende enkel duidt op een inwendig probleem. Hoe ernstig dat is kan de huisarts zeggen. Wanneer hij het niet goed weet in te schatten zal hij doorverwijzen bijvoorbeeld naar de OCON Sportmedische kliniek waar men gedetailleerder onderzoek doet.

 

Oorzaken voor Kramp in enkel

De oorzaak van kramp in enkel of bijvoorbeeld pijnlijke stijve handen is niet altijd bekend. Wanneer de pijn voortduurt is gericht onderzoek mogelijk via de orthopedisch chirurg bij OCON. Hij of zij kan zeggen of de klachten van stijfheid in handen een reumatische oorzaak hebben of een ander gewrichtsprobleem. Er zijn veel ziektes die stijfheid veroorzaken. Medisch onderzoek is aan te bevelen.

 

OCON behandelt stijve handen

Vergroeien uw handen of heeft u gewrichtsklachten? Met een verwijsbrief van uw huisarts kunt u een intake vragen bij OCON. De OCON Sportmedische kliniek doet operaties en heeft behandelingen voor serieuze mankementen aan ledematen zoals uw stijve hand.

 

Om u aan te melden bij OCON vraagt de sportmedische kliniek om een verwijsbrief van uw persoonlijke huisarts. Deze kent u het beste en beoordeelt of een bezoekje aan de orthopedisch chirurg gewenst is in verband met uw stijve handen en gewrichten. U kunt ook zelf om die verwijsbrief vragen vanwege uw stijve pijnlijke handen. Pak gelijk de telefoon en maak die afspraak!