Weg met de kramp in uw enkel!

 

Wanneer u kramp in uw enkel heeft, bent u bij OCON aan het juiste adres! OCON is namelijk een kliniek die gespecialiseerd is in sportmedische aandoeningen. Ze bieden betrokken zorg en vakkundige kennis en dat maakt het beter!Kramp in de enkel kan soms plotseling ontstaan.

 

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen, zoals een mineralentekort, een verstoorde vochtbalans, een verkeerde lichaamshouding, kou of een hoge bloeddruk. De meest bekende oorzaak is overmatige krachtinspanning of te intensief sporten. Kramp komt eigenlijk bij alle leeftijdscategorieën en geslachten voor. Toch komt kramp het vaakst voor bij sporters, met name voetballers en hardlopers. Verder kunnen krampen sneller voorkomen bij mensen met reuma of artrose. De enkel bestaat naast botten ook uit verschillende spieren. Zo bevat de enkel natuurlijk de enkelbanden, maar ook stabiliserende pezen en buigpezen. Daarnaast zit er in de enkel veel kraakbeen en weefsel. Hierdoor is de enkel een flexibel gewricht.

Bij OCON bent u in goede handen wanneer u af wilt van de kramp in uw enkel!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.