Kom in beweging

Lage rugpijn kan duiden op overbelasting of spanning. U kunt daardoor moeite hebben met opstaan, uitstraling voelen naar de benen en de neiging hebben om zo min mogelijk te roeren. Kom dan toch in beweging en zet de eerste stap richting uw huisarts.

 

Lage rugpijn

Met name mensen die veel tillen zijn gevoelig voor deze klachten. Het kan er als het ware ineens in schieten. En denk ook aan ouderen waarbij de wervelkolom langzaam iets in elkaar zakt. De doelgroep is dus heel divers en veelal is het een combinatie van factoren waardoor de rugpijn ontstaat. De pijn concentreert zich bij lage rugklachten tussen de onderkant van de ribben en de billen.

 

Diagnose en behandeling

Bij voortdurende problemen is het dus de hoogste tijd om naar de huisarts te gaan. Bespreek de mogelijkheid om u door te laten verwijzen naar OCON. Bij OCON werken specialisten die een nauwkeurige diagnose stellen en met u een persoonlijk behandelplan uitdenken. Wij maken u graag beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt dus eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.