Heeft u last van uw lies? OCON helpt.

 

Deze pijn kan uw leven aardig beïnvloeden. Als dat het geval is, is het aan te raden om specialistische hulp in te schakelen. Zodat u weer vrijuit kunt bewegen, zonder kramp. Veel mensen hebben wel eens last van de lies, of last van een verkrampte rug. Deze pijnen kunnen ontstaan door verrekking, overbelasting of door een verkeerde beweging. Wat de oorzaak van uw klachten ook is, voor het verminderen van uw klachten kunt u terecht bij OCON.

Bij OCON werken ervaren specialisten, die er alles aan zullen doen om uw klachten tot een minimum te beperken. Onze orthopedisch chirurgen hebben jarenlange ervaring met de behandeling van klachten aan de liezen of klachten aan de onderrug. Met een op maat gesneden behandeling zorgen zij dat u zich weer zo soepel en pijnloos mogelijk kunt bewegen. En dat maakt het beter.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.