Pijn in maag en rug vraagt om medisch consult

 

Heeft u pijn in maag en rug? Deze symptomen maken u angstig? Bespreek uw langdurige klachten van maag en rugpijn met uw huisarts. Vertel de arts hoe u met deze klachten leeft. Mogelijk heeft u het inzicht nodig van een orthopedisch chirurg. Deze is verbonden aan de OCON Sportmedische kliniek en met een verwijsbriefje kunt u hier een afspraak maken.

 

Rugpijn bij hardlopen

Heeft u tijdens hardlopen rugpijn? Heeft u ook rugpijn bij lopen op een rustig tempo? Laat u onderzoeken bij OCON. Wanneer een serieuze aandoening speelt, kan een operatie soms uitkomst bieden. Uw orthopedisch chirurg bij OCON onderzoekt de oorzaak van de lage rugpijn vermoeidheid. Verwaarloos uw rugpijn en vermoeidheid niet!

 

Met maagpijn of rugpijn naar OCON

Maagpijn kan onschuldig lijken, maar vaak is er iets ingrijpenders aan de hand. Met een verwijsbrief van uw dokter krijgt u de kosten voor verder onderzoek en een eventuele operatie vergoedt via uw zorgverzekering. Vraag om de verwijsbrief voor OCON bij uw huisarts.

 

U bent moe met pijn in rug? U bent van harte welkom in de OCON Sportmedische kliniek voor een consult en onderzoek van uw klachten van vermoeidheid en rugpijn. Wel wordt hiervoor een verwijsbriefje van de huisarts gevraagd. Regel dat vandaag nog!