Nekpijn? OCON helpt.

 

Nekpijn is zo vervelend. Dat weet iedereen die wel eens met nekpijn te maken heeft gehad. Zeker als de nekpijn ook uitstraalt naar de arm. Door nekpijn kan u verkrampt raken, waardoor u in uw bewegingsvrijheid wordt beperkt. Als dat het geval is, kan het raadzaam zijn om hulp te zoeken en de pijn in uw nek niet u leven te laten beïnvloeden.

 

Nekpijn komt vaak voor, veel mensen hebben wel eens last van nekpijn. De pijn kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld spanning, overbelasting of een geïrriteerde zenuw. Pas echt vervelend wordt het als de pijn in de nek uitstraalt naar de bovenarm, of de gehele arm. Bij OCON kunt u terecht voor een behandeling toegespitst op het verhelpen van pijn in de nek. Ook als de pijn in de nek uitstraalt naar de arm. De specialisten van OCON zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.