Ontstoken hand en pols? OCON helpt

 

Heeft u last van een ontsteking in uw hand? Is het gewricht in uw hand volgens u ontstoken? Of heeft u last van ontstoken vingers? Deze pijn is niet alleen vervelend, maar zorgt er veelal ook voor dat u uw hand of vingers niet meer volledig kunt gebruiken. En dat is lastig bij een zulk belangrijk lichaamsdeel als de hand. Een ontsteking in uw hand kan veel verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak van een gewrichtsontsteking in de hand is overbelasting. Bijvoorbeeld door te veel of verkeerd gebruik.

Als u vaak met uw hand of vingers dezelfde beweging moet maken bestaat de kans dat het gewricht in de hand te maken krijgt met een ontsteking. Ook uw pols kan op deze manier ontstoken raken. In dergelijke gevallen kunnen de ervaren orthopedisch chirurgen van OCON hulp bieden. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe uw klachten het best verholpen kunnen worden en uw pijn wordt verminderd.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.