Opgezwollen polsen

 

Een opgezwollen pols kan zorgen voor veel ongemak. Niet alleen een trauma kan zorgen voor een pijnlijke pols, maar ook ontstekingen of slijtage is een veel voorkomend probleem. Een sportblessure kan eveneens zorgen voor een pijnlijke pols. Indien de klachten aanhouden is onderzoek door een deskundige orthopedisch chirurg noodzakelijk. De specialisten bij OCON zijn in staat door gedegen onderzoek de klachten te analyseren. Overbelasting is een veel voorkomende oorzaak van opgezwollen polsen. Als rust niet zorgt voor genezing kan de orthopedische kliniek OCON onderzoeken waar de langdurige klachten vandaan komen. Door middel van geavanceerde apparatuur kan een analyse worden gemaakt waarna een behandeling kan worden voorgesteld.

 

Bij sportblessures is de sportmedische kliniek een optie vanwege de grote ervaring met blessures die ontstaan door sporten. De polsen zijn een veelvuldig gebruikt gewricht van het menselijk lichaam en bestaan uit botten, pezen, kraakbeen en zenuwen. Al deze onderdelen kunnen voor specifieke blessures zorgen die door het orthopedisch team van OCON nauwkeurig in kaart kunnen worden gebracht. De moderne OCON kliniek bezit de modernste middelen om niet alleen te behandelen maar ook om nazorg te kunnen verlenen.

 

Indien u een behandeling bij OCON wenst is het noodzakelijk eerst bij uw huisarts een verwijzing te verzorgen. Een verwijzing is noodzakelijk en zodra deze in uw bezit is verzoeken wij u contact op te nemen met OCON om een afspraak te maken.