Orthopedie Amsterdam

 

U zoekt een orthopeed omdat u klachten heeft aan de bewegingsdelen van uw lichaam. U heeft last van een sportblessure aan de armen, benen, nek of handen en wilt snel weer aan de slag met uw sportieve ambities. Of uw kind heeft groeistoornissen of krijgt last van een aangeboren afwijking, waardoor behandeling nodig is. Of uw leeftijd begint u parten te spelen en u merkt dat het verlies aan spierkracht leidt tot orthopedische klachten. OCON in Hengelo is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van zulke klachten. OCON heeft ook aangesloten centra voor orthopedie in midden Nederland en in alle grotere en middelgrote steden in het land. U kunt bij OCON dus altijd in uw eigen omgeving terecht.

 

Vakgebieden

 

OCON is gespecialiseerd in orthopedie, maar dankzij de nauwe samenwerking met de Ziekenhuis Groep Twente kunt u bij ons voor alle behandelingen terecht. De specialisten van OCON richten zich vooral op de volgende gebieden:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Hand-, pols- en vingerchirurgie

  • Voet-, enkel- en teenchirurgie

  • Schouder- en elleboogchirurgie

  • Rug- en wervelkolomchirurgie

  • Kinderorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie

 

Dankzij de nauwe samenwerking wordt de expertise van onze specialisten regelmatig bij de ZGT ingeroepen en doen wij weer graag een beroep op de kennis en vaardigheden van hun specialisten. Bij OCON bent u er dus van verzekerd dat er altijd een ervaring en gemotiveerde specialist aan uw behandeling werkt. Door de samenwerkingen kunt u ook terecht bij bijvoorbeeld orthopedie Amersfoort, orthopedie Amsterdam, orthopedie Amstelveen, orthopedie Amsterdam of orthopedie Leiden. OCON heeft orthopeden in Nederland in alle windstreken zodat u altijd in uw eigen omgeving aan uw herstel kunt werken.

 

Afspraak maken

 

De insteek van OCON is "Dat maakt het beter" en daarin herkent u de Twentse aanpak van een nuchtere kijk op de zaken, maar ook van tijd nemen voor elkaar en helder met elkaar praten. Zodat iedereen steeds op de hoogte is van wat er wordt gedaan en wat er wordt verwacht. OCON scoort niet voor niets hoog in de ranking van de Zorgkaart Nederland. U kunt bij Leiden orthopedie, een orthopeed in Amsterdam of bij orthopedie Amersfoort, orthopedie Amsterdam of orthopedie Amstelveen rekenen op eenzelfde behandeling. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.