Orthopedie in Hoofddorp

 

Orthopedie is één van de oudste onderdelen van de geneeskunde en houdt verband met aandoeningen die te maken hebben met:

  • uw gewrichten

  • uw botten

  • uw spieren

  • uw pezen en banden

 

Heeft u klachten en heeft u behoefte aan orthopedie in Hoofddorp dan is OCON een goed adres. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg van OCON. Dat maakt beter.

 

OCON Orthopedische kliniek is gevestigd in Hengelo en Almelo, op anderhalf uur rijden van Hoofddorp.

 

Wanneer kunt u te maken krijgen met orthopedie in Hoofddorp?

 

U krijgt uiteraard te maken met orthopedie als u klachten heeft zoals die hierboven beschreven staan. Maar hoe kunt u deze klachten krijgen? Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van orthopedische klachten? Dat zijn vragen waarvan de antwoorden zeer uiteen kunnen lopen. Orthopedische klachten ontstaan vooral door een verkeerde belasting van een deel van het lichaam. Hierdoor kunnen klachten en kwetsuren ontstaan die uw dagelijks functioneren kunnen belemmeren. Dergelijke klachten zijn vaak gerelateerd aan de werksfeer of aan sporten. Zowel tijdens veel arbeidssituaties als tijdens het sporten ontstaan situaties waarbij het lichaam verkeerd belast wordt, met orthopedische klachten als gevolg. Maar orthopedische klachten kunnen ook te maken hebben met stress. Orthopedische klachten hoeven dus niet per definitie te maken hebben met een kwetsuur of fractuur. Ook uw geestelijke gesteldheid kan zorgen voor problemen.

 

Heeft u orthopedische klachten en wilt u een afspraak maken? Breng dan eerst een bezoek aan uw huisarts. Alleen uw huisarts kan u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg van OCON. U kunt niet rechtstreeks een afspraak maken. U heeft altijd een doorverwijzing van uw arts nodig voordat u een afspraak bij OCON maakt.