Orthopedie Alkmaar

 

Het maakt niet uit of u midden in de Randstad of ergens buiten in de provincie woont. Als u een beroep moet doen op orthopedische hulp, dan wilt u graag een goede specialist in uw omgeving hebben. OCON maakt dit mogelijk. Dankzij een samenwerking tussen OCON en verschillende aangesloten orthopeden, kunt u altijd de juiste behandeling dicht bij huis vinden. Dat geeft u moed uw klachten te overwinnen en weer plezier in het bewegen te krijgen.

 

Samenwerking

 

OCON is een jonge en moderne orthopedische kliniek in Twente. Met een eigen kliniek in Hengelo en nauwe samenwerking met de ziekenhuisgroep Twente bent u verzekerd van optimale hulp als u klachten aan uw bewegingsapparaat heeft. OCON is gespecialiseerd in onder andere de volgende geneeskundige gebieden:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Hand-, pols- en vingerchirurgie

  • Voet-, enkel- en teenchirurgie

  • Schouder- en elleboogchirurgie

  • Rug- en wervelkolomchirurgie

  • Kinderorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie

 

Door de samenwerking met de ziekenhuisgroep Twente kan men echter ook beschikken over andere specialisten, zodat u omgeven bent door de beste zorg die u zich wenst. En dankzij de samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld orthopedie in Alkmaar, orthopedie in Amsterdam, orthopedie in Nijmegen, orthopedie in Zwolle, Hoofddorp orthopedie en bijvoorbeeld het Deventer Ziekenhuis Orthopedie is die professionele hulp ook bij u in de buurt beschikbaar.

 

Overbelasting

 

U krijgt vrijwel zeker een keer te maken met een orthopedische specialist, want een kwaal aan ons bewegingsapparaat ligt voor het oprapen. Een verkeerde beweging bij het tillen, overbelasting door sport of een misstap op de stoeprand. Kleine dingen die tot grote problemen aan armen, benen, rug of nek kunnen zorgen. Maar ook kinderen met aangeboren afwijkingen krijgen door de groei klachten en hebben de behandeling van een professionele orthopeed nodig. Of ouderen die merken dat zij minder makkelijk bewegen of last krijgen van slijtage, reuma of bijvoorbeeld artrose. Of zij nu een orthopeed in Amsterdam zoeken of behandeling krijgen bij orthopedie in Alkmaar of orthopedie in Nijmegen+ OCON heeft altijd de juiste specialist bij u in de buurt. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.