Orthopedie in Amersfoort of ergens anders?

 

Een orthopeed of orthopedisch chirurg is een specialist op het gebied van pezen, botten en spieren. Mensen met aandoeningen op dit gebied of aandoeningen die hier aan gelinkt zijn, kunnen hier terecht. Wanneer u in de omgeving van Amersfoort woont, kunt u natuurlijk zoeken op orthopedie Amersfoort. Net zoals in de rest van Nederland, kunt u genoeg mogelijkheden vinden. Toch zijn er wel een aantal dingen waar u op moet letten als u kiest voor een orthopedisch chirurg. Sluit keuze volledig aan op uw wensen? Onderling kunnen de verschillende mogelijkheden voor orthopedie nog wel eens verschillen. Of u nu kiest voor:

  • orthopedie in Amersfoort

  • orthopedie in Amstelveen

  • orthopedie in Apeldoorn

  • orthopedie in Assen

  • orthopedie in Bussum

  • orthopedie in Den Haag

  • orthopedie in Arnhem

 

Iedere orthopedische kliniek werkt volgens zijn eigen visie en het is belangrijk dat deze overeenkomt met uw wensen en de aard van uw aandoening.

 

Wat is de visie van OCON?

 

Ook OCON heeft een visie. Deze orthopedische kliniek heeft de stelregel: 'Alleen door het beter te willen doen voor de patiënt, wordt betere zorg en worden betere resultaten geleverd.' Wat betekent dit voor u als patiënt? Dit zorgt dat de patiëntgerichtheid bij OCON erg hoog ligt. OCON is een orthopedische kliniek die werkt met zeer deskundige orthopedische chirurgen. Ieder van hen heeft behalve de kennis op hun vakgebied ook nog eens een specialisme waardoor zij voor iedere aandoening een gespecialiseerd iemand in huis hebben. Wanneer u dus een blessure heeft aan uw schouder, komt u automatisch terecht bij de orthopedisch chirurg die dit als specialisme heeft. Voor alle behandelingen wordt gebruikt gemaakt van de laatste technieken zodat u sneller herstelt dan normaal. Het medische personeel is vakbekwaam en vriendelijk en er is een open een eerlijke communicatie.

 

OCON zet patiëntgerichtheid voorop

 

In de kliniek van OCON proeft u gelijk de deskundige en vriendelijke sfeer. De luxe omgeving zorgt voor een prettig verblijf wanneer opname nodig is. Gelukkig heeft OCON geen lange wachttijden, dit komt voornamelijk door de nieuwe technieken die het snelle herstel van de patiënten bewerkstelligt. Bij OCON kan men terecht voor verschillende aandoeningen in iedere leeftijdscategorie. Uw wensen en meningen zijn belangrijk voor OCON, net zoals een voorspoedig herstel. Het maakt voor OCON niet uit of u komt voor een advies om blessures bij het sporten te voorkomen of een ingewikkelde behandeling, in alle gevallen zal OCON de beste zorg in zetten.

 

Vraag een verwijzing voor OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.