Orthopedie in Groningen

 

Een onhandige beweging bij het tillen, jezelf stoten tegen het kastje dat er al jaren staan of te ver gaan bij het sporten: we hebben allemaal wel eens een blessure aan ons bewegingsapparaat, zoals armen, benen, nek, rug of elleboog. Dan is het prettig als er een gespecialiseerde orthopeed in de buurt zit die snel en nauwkeurig de klachten in kaart brengt en aan een oplossing van de klachten werkt. OCON iis gevestigd in Hengelo en Almelo, maar beschikbaar voor iedereen.

 

Vertrouwde handen

 

Of u nu een orthopedie in Groningen, orthopedie in Haarlem, orthopedie in Heerenveen, orthopedie in Helmond, orthopedie in Hengelo, orthopedie in Hilversum of orthopedie in Hoogeveen zoekt: bij OCON orthopeden bent u altijd in vertrouwde handen. OCON is een nieuwe en moderne kliniek die zich specialiseert in het behandelen van onder andere:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Hand-, pols- en vingerchirurgie

  • Voet-, enkel- en teenchirurgie

  • Schouder- en elleboogchirurgie

  • Rug- en wervelkolomchirurgie

  • Kinderorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie

 

Dankzij nauwe samenwerking niet de Ziekenhuis Groep Twente kan OCON snel beschikken over veel meer specialisten in andere disciplines. Zo bent u bij OCON altijd in goede handen. Alle medewerkers van OCON zijn er op gericht u weer snel op de been te krijgen. Onder ons motto "Dat maakt het beter" willen we u snel weer plezier in het bewegen geven. Daarbij maakt het niet uit of u orthopedie in Groningen, orthopedie in Haarlem, orthopedie in Heerenveen, orthopedie in Helmond, orthopedie in Hengelo, orthopedie in Hilversum of orthopedie in Hoogeveen wenst: u vindt onze specialisten overal in het land.

 

Jong en oud

 

Orthopedische behandeling is niet alleen iets voor mensen die iets bezeerd of overbelast hebben. Kinderen met aangeboren afwijkingen hebben baat bij een goede behandeling dicht bij huis. Datzelfde geldt voor de ouderen in onze samenleving. Door slijtage of verlies aan conditie hebben zij behoefte aan goede gespecialiseerde orthopeden bij hen in de buurt zodat hun reistijden en reiskosten beperkt blijven. OCON zorgt er voor dat er altijd een gespecialiseerde en gemotiveerde orthopeed bij u in de omgeving te vinden is. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.