Waar moet u op letten bij orthopedie in Haarlem?

 

Wanneer u een orthopedisch aandoening heeft, maakt het voor de ziektekosten verzekeraar niets uit of u naar orthopedie in Haarlem, orthopedie in Hoorn of naar een orthopedisch centrum in Hengelo gaat. De vergoedingen blijven hetzelfde. Voor u maakt het wel uit waar u naartoe gaat. Een goede orthopedische behandeling is namelijk niet afhankelijk van de plaats, maar van het kwaliteitsniveau van de aangeboden zorg. Voordat u dus beslist om te kiezen voor orthopedie in Helmond of orthopedie in Hoogeveen, kunt u het beste eerst kijken waar voor u de prioriteiten liggen.

 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een orthopedisch chirurg?

 

Wat maakt van een orthopedische kliniek een goed behandelcentrum? Hiervoor moet u uzelf een aantal vragen stellen:

  • Hoe is de behandelwijze?

  • Maken ze gebruik van de laatste technieken?

  • Hebben ze ervaring met mijn aandoening?

  • Kan ik er snel terecht?

  • Is de communicatie eerlijk en helder?

  • Heb ik de kans op een snel herstel?

  • Is het medisch personeel vakbekwaam en vriendelijk?

 

Wanneer al deze vragen voor u belangrijk zijn, dan kunt u het beste eens bij OCON kijken. Hier heeft men een team van zeer ervaren orthopedische chirurgen die ook nog eens allemaal een eigen specialisme hebben. Hierdoor kunt u er van op aan dat de aan u toegewezen orthopedisch chirurg een ruime ervaring heeft met uw aandoening. De deskundigheid en de patiëntvriendelijkheid zijn belangrijke factoren die een bezoek aan OCON de moeite waard maken. De luxe in de kliniek zorgt ook nog eens voor een prettig verblijf als dit nodig is. De nieuwste technieken die OCON gebruikt, zorgen dat het herstel sneller verloopt dan normaal. U krijgt bij OCON een betere zorg, wat resulteert in betere resultaten.

 

OCON zet patiëntgerichtheid voorop

 

Door vast te houden aan de doelstelling van betere zorg en patiëntgerichtheid, ook in economisch mindere tijden, haalt OCON goede resultaten. Niet alleen op het gebied van de behandelingen, maar ook wat de patiënttevredenheid betreft. OCON is gespecialiseerd op verschillende vakgebieden en ook voor iedere leeftijdscategorie. Er is aandacht voor de wensen en de mening van de patiënt. Soms gaat het slechts om een advies om nieuwe aandoeningen te voorkomen, andermaal begeleiden zij u vakkundig op een langer behandelingstraject. Of het nu gaat om pijn in de tenen of een rugblessure, op alle vakgebieden weet OCON een uitstekende zorg in te zetten.

 

Kies voor uzelf, kies voor OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.