Zoekt u orthopedie in Hilversum?

 

Heeft u orthopedie in Hilversum nodig? Of heeft u gewoon een goede behandeling nodig? Wanneer u voor het laatste kiest, maakt het niet uit waar u de behandeling krijgt. Natuurlijk is het prettig als de behandeling in de buurt plaatst kan vinden, maar u heeft waarschijnlijk liever een uitstekende behandeling orthopedie in Leeuwarden, dan een slechte orthopedie in Limburg. Het gaat namelijk niet om de locatie, het gaat erom waar u deskundige orthopedische chirurgen vindt die het liefst ook nog eens ervaring hebben met uw aandoening.

 

Voor iedere aandoening een ervaren orthopedisch chirurg

 

Bij OCON hebben alle orthopedische chirurgen behalve een gedegen vakkennis ook allemaal een specialisme. Waar de een erg bedreven is in alle ins en outs van de schouder, heeft de ander weer een uitgebreide kennis van zaken op het gebied van de heupen. Afhankelijk van uw aandoening, komt u terecht bij de orthopedisch chirurg die een ruime ervaring met uw blessure of aandoening heeft. Zo weet u zeker dat kennis en bekwaamheid ingezet worden, samen met de nieuwste technieken die OCON gebruikt. Maar OCON heeft nog meer voordelen. Alles wordt uit de kast gehaald om de patiënt een uitstekende zorg te bieden. Dit werpt zijn vruchten af want OCON behaalt ook zeer positieve resultaten op het gebied van herstel.

 

Dat maakt het beter

 

Wat zijn de punten van OCON die een behandeling hier zo prettig maken?

  • Gespecialiseerde en ervaren specialisten

  • Deskundig medisch personeel

  • Een patiëntgerichte houding

  • Een duidelijke, eerlijke en vriendelijke communicatie

  • Aandacht en tijd voor de patiënt

  • Vergoeding zorgverzekering

  • Korte wachttijden

  • Mooie en luxe voorzieningen

 

Er wordt bij OCON ook met de patiënt meegedacht en u wordt niet als een nummer gezien. Daarnaast maakt OCON gebruik van speciale behandelingstechnieken waardoor het herstel sneller verloopt dan normaal.

 

Vraag de huisarts om een verwijzing

 

Wanneer u eenmaal patiënt bent bij OCON, worden de beloften ook waargemaakt. Op de duidelijke en overzichtelijke website kunt u als patiënt inloggen en uw status bekijken. De communicatie blijft van het begin tot het eind helder. Bepaalde informatie over de behandeling wordt u op verschillende manieren worden aangeboden, door middel van folders maar bijvoorbeeld ook via audio. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.