Orthopedie in Leeuwarden of ergens anders?

 

Wanneer u een aandoening heeft die een orthopedische behandeling nodig heeft, wilt u natuurlijk zeker weten dat u op de juiste plek zit. U wilt graag een ervaren en deskundige orthopedische chirurg en het liefst één die al eerder uitstekende resultaten heeft behaald met uw blessure of kwaal. U loopt er misschien al een poosje mee en tot nu toe heeft geen enkele behandeling succes gehad. Of u hebt pas sinds kort last van pijn of andere symptomen. In alle gevallen wilt u graag zo snel mogelijk verbetering zien en het liefst een volledig herstel. In dat geval heeft u goede zorg nodig en een kliniek die kennis van zaken heeft. Waar kunt u een dergelijke orthopedische kliniek vinden?

 

Op zoek naar vakbekwaamheid?

 

Natuurlijk kunt u gaan zoeken op het internet. U komt dan meerdere mogelijkheden tegen, bijvoorbeeld:

  • Orthopedie Leeuwarden

  • Orthopedie Leiderdorp

  • Orthopedie Limburg

  • Orthopedie Nieuwegein

  • Orthopedie Oss

  • Orthopedie Rijswijk

  • Orthopedie Sittard

 

Maar hoe weet u of de behandeling hier volledig naar uw wens is? U zult iedere orthopedisch chirurg moeten benaderen om te kijken of ze ervaring hebben met uw aandoening, dit is een tijdrovende klus. Het is makkelijker als een kliniek alle ervaring op meerdere gebieden in huis heeft. Ervaren en gespecialiseerde specialisten die ook nog eens ieder een eigen sub specialisme hebben. OCON heeft gekozen om met een heel team van deskundigen te werken. Iedere orthopedisch chirurg heeft naast zijn vakkennis ook nog eens een specialisatie. Niet alleen wat betreft de orthopedisch chirurgen, maar ook de vakbekwaamheid en patiëntvriendelijkheid van het overige medische personeel is voor OCON belangrijk. Dit is nodig om een betere zorg te kunnen bieden en hierdoor betere resultaten te behalen.

 

Wie kan bij OCON terecht?

 

Dit zijn niet de enige punten waar OCON waarde aan hecht. Behalve het vriendelijke en deskundige personeel heeft OCON een patiëntgerichte houding. Uw mening is belangrijk en vooral ook uw welzijn en herstel. Er moeten een open en duidelijke communicatie plaats vinden tussen de kliniek en de patiënt en hier maakt men graag tijd voor vrij. Daarbij is het voor OCON belangrijk om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Waar u uiteindelijk ook uw voordeel van heeft.OCON heeft geen speciale doelgroep. Zowel ouderen met klachten aan heup, rug of knie als de jeugd is van harte welkom. Ook voor ouders met kinderen die aangeboren afwijkingen hebben, staat OCON klaar. De mooie luxe voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf als opname nodig is en de nieuwste technieken bewerkstelligen een sneller herstel.Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.