Zoeken op orthopedie in Leiden of op orthopedie met kwaliteit?

 

Er zijn genoeg orthopeden in Nederland, of u nu orthopedie in midden Nederland zoekt, of orthopedie in Leiden. Iemand die in Amersfoort woont, zal in eerste instantie zoeken naar een orthopeed daar in de buurt net zoals iemand uit Almere zal zoeken op orthopedie Almere. Toch zou het logischer zijn als u niet alleen op orthopedie Leiden zoekt, maar op een orthopedische behandeling die volledig aansluit op uw wensen. Wat heeft u voor een aandoening en hoe wilt u dat deze aandoening behandeld wordt? Wilt u ervaren orthopedische chirurgen die precies weten hoe ze uw aandoening moeten behandelen? Wilt u geen nummer zijn, maar een patiënt die uitstekende zorg nodig heeft? Dan is het misschien verstandig om nog even verder te kijken dan alleen in uw woonplaats.

 

Hoe belangrijk vindt u een goede behandeling?

 

Wanneer u orthopedische klachten heeft, dan wilt u hier graag voor behandeld worden. Het liefst zo snel mogelijk en zo goed mogelijk. U zoekt een deskundige orthopedische chirurg met ervaring wat betreft u aandoening. Daarnaast zou u het prettig vinden als u vriendelijk en vakkundig wordt geholpen. Een orthopeed die niet doof is voor uw mening en waarbij de communicatie eerlijk en open is. Allemaal zaken die zorgen dat u zich prettig voelt bij een orthopedische kliniek. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk ook om de behandelwijze. Wordt er gebruik gemaakt van de laatste technieken? Wordt er gekozen voor de voor u geschikte behandelmethoden? Wanneer u al deze zaken allemaal belangrijk vindt, is OCON zeker voor u geschikt. Hier staat de patiëntgerichtheid voorop. Bij OCON wordt een betere zorg en worden betere resultaten geleverd omdat zij het beste willen voor de patiënt. Deze motivatie van OCON maakt het voor u aantrekkelijk om voor een behandeling bij OCON te kiezen. Daarnaast hebben de orthopedisch chirurgen van OCON zich gespecialiseerd op verschillende vlakken. Dit betekent dat u bij OCON altijd wordt behandeld door een orthopedisch chirurg met veel ervaring wat betreft uw aandoening. De speciale operatietechnieken van OCON bewerkstelligen een sneller herstel.

 

OCON is specialisme

 

De moderne en innovatie kliniek van OCON straalt de klantvriendelijkheid uit die bij OCON heerst. Luxe voorzieningen en een vakkundige benadering zorgen dat u zich op uw gemak voelt. OCON is gespecialiseerd op verschillende gebieden:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Hand-, pols- en vingerchirurgie

  • Voet-, enkel- en teenchirurgie

  • Schouder- en elleboogchirurgie

  • Rug- en wervelkolomchirurgie

  • Kinder orthopedie

  • Sport orthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie (plaatsten en vervangen van protheses in heupen, knieën en schouders)

 

De behandelingen variëren van een uitleg over de aard van de aandoening, een advies, een aanpassing, een operatie of een andere behandeling. Dit kan een simpele ingreep zijn tot aan een zeer complexe operatie. Tijdens het verblijf in de kliniek van OCON wordt er alles aan gedaan om te zorgen dat u zich prettig voelt en een goed en snel herstel te bewerkstelligen. De vergoedingen van de zorgverzekeringen zijn net zoals anders, alleen krijgt u er nu meer voor.

 

Kies voor een goed en snel herstel bij OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.