Orthopedie in Leiderdorp of elders?

 

Soms is het lastig om te bepalen waar u het beste met uw blessure of aandoening naartoe kunt voor een behandeling. Tenslotte wilt u graag de beste zorg voor uw aandoening. Het liefst heeft u een orthopedisch chirurg die al eerder soortgelijke gevallen heeft behandeld en één die dus weet hoe hij het probleem het beste aan kan pakken. Het beste is dus een kliniek waar meerdere orthopedische chirurgen zijn, ieder met een eigen vakgebied. Zo profiteert u niet alleen van de vakkundigheid van de artsen, maar ook van de ervaring die een orthopedisch chirurg heeft wat betreft de aard van uw kwaal. Waar vindt u dergelijke orthopedische chirurgen?

 

Orthopedie in het hele land

 

In het hele land vindt u orthopedische chirurgen, ieder met zijn eigen vakkennis. Maar het is natuurlijk prettiger als de orthopedisch chirurg die u behandeld ook kennis van zaken én ervaring heeft met uw aandoening. Daar zijn er ongetwijfeld genoeg van, misschien bij:

  • orthopedie Leiderdorp

  • orthopedie Limburg

  • orthopedie Nieuwegein

  • orthopedie Oss

  • orthopedie Rijswijk

  • orthopedie Sittard

  • orthopedie Tilburg

 

Of u kiest voor een team van orthopedische chirurgen waarvan uw zeker weet dat zij alle kennis in huis hebben. Dat u altijd terecht komt bij iemand die ervaring heeft met uw aandoening. OCON is een dergelijke kliniek. Behalve dat onze medische staf zeer deskundig is, hebben zij ieder een subspecialisatie. Dit betekent voor de patiënt dat u altijd terecht komt bij iemand die al eerder een dergelijke aandoening heeft behandeld. Daarnaast maakt OCON gebruik van speciale behandelingstechnieken, waardoor het herstel meestal sneller verloopt dan normaal.

 

Dat maakt het beter

 

OCON heeft nog meer voordelen. Er zijn korte wachttijden en de vergoeding van de verzekeraars is niet anders dan elders. Het verschil zit hem in de zorg die aangeboden wordt. OCON kiest voor een betere zorg, met ook betere resultaten. Er is aandacht en tijd voor de patiënt en er wordt met de patiënt meegedacht. De houding van het personeel is zeer patiëntgericht. De communicatie is open en duidelijk en de mooie en luxe voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf bij opname. OCON heeft geen lange wachttijden, u kunt er meestal snel terecht. Of u nu een sportblessure heeft, gewrichtsklachten of een andere aandoening, OCON is er voor uw welzijn en herstel. Niet alleen ouderen met klachten aan bijvoorbeeld heup, knie of rug zijn welkom, maar ook de jeugd kan hier terecht. Er zijn ook speciale orthopedische chirurgen die bekwaam zijn in het behandelen van kinderen met aangeboren afwijkingen. Voor iedereen de beste zorg, dat is waar OCON voor staat.

 

Een afspraak maken?

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.