Zoekt u orthopedie in midden Nederland?

 

Wanneer u op zoek bent naar orthopedie voor midden Nederland, doet u er goed aan om ook eens een kijkje bij OCON te nemen. U kunt natuurlijk alleen op plaatsnaam zoeken, zoals orthopedie in Almere, orthopedie in Arnhem of orthopedie in Assen, maar u kunt ook zoeken op kwaliteit. Wat kan een kliniek en hoe is de behandelwijze? Kunt u er snel terecht en hebben ze ervaring met mijn aandoening? Dit zijn belangrijke punten die mee moeten spelen in de keuze voor een orthopedisch chirurg. Tenslotte wilt u graag goed geholpen worden en het liefst zo snel mogelijk. Daarom is het verstandiger om te kiezen voor een orthopedische behandeling die volledig aansluit op uw wensen.

 

OCON is betere zorg met betere resultaten

 

Orthopedische klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Een ervaren orthopedisch chirurg kan hier vaak duidelijkheid in geven. Het is extra prettig als de behandelende orthopedisch chirurg ook nog eens een ruime ervaring heeft met uw aandoening. Die kans is bij OCON zeer groot. Het team van deskundige orthopedische chirurgen van OCON hebben allemaal ieder een eigen specialisme. Wanneer u dus een knieblessure heeft, komt u automatisch terecht bij diegene die hierin is gespecialiseerd. Dit betekent voor u een vakkundige behandeling. Toch staat bij OCON niet alleen de vakkundigheid en kennis van zaken voorop, ook de patiëntvriendelijkheid is een belangrijke factor. Dat ziet u terug in de gang van zaken in de luxe kliniek. Bij OCON heeft men aandacht voor de mening en wensen van de patiënt en OCON zal er alles aan doen om het herstel zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Doordat OCON gebruik maakt van speciale technieken is het herstel ook een stuk sneller dan normaal. Een open en eerlijke communicatie tijdens de behandeling is ook prettig, net zoals vakbekwaamheid en vriendelijkheid van het medisch personeel. OCON is patiëntgerichtheid en een betere zorg, wat resulteert in betere resultaten.

 

Wat maakt OCON beter?

 

Hoe verkrijgt OCON die betere resultaten? Waarom kunnen we bij OCON ook in economisch mindere tijden meer verwachten? OCON werkt volgens een bepaald concept: 'Alleen door het beter te willen doen voor de patiënt, wordt betere zorg en worden betere resultaten geleverd.' Deze motivatie zorgt dat alle verbeteringen met het oog op de patiënt ook daadwerkelijk in betere zorg resulteren. Dit maakt het makkelijker voor u om te kiezen voor OCON. U hoeft zichzelf alleen maar de vraag te stellen: 'wat maakt OCON beter?' Dan kunnen wij antwoorden met: 'Dat maakt het beter:'

  • Super specialismen met een ruime ervaring

  • Een snel herstel

  • Speciale operatietechnieken

  • Patiëntgerichtheid

  • Luxe voorzieningen

  • Benadering medisch personeel

  • Vergoeding zorgverzekeraar

  • U krijgt meer

 

OCON is gespecialiseerd op verschillende vakgebieden en voor alle leeftijdscategorieën. Of het nu gaat om een advies om blessures te voorkomen of een deskundige ingreep, bij OCON zit u altijd goed.

 

Kies voor uzelf, kies voor OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.