Orthopedie in Nieuwegein

 

Ook al woont u in het centrum van Nederland, dan nog is het voor uw herstel belangrijk dat u de specialist vindt die voor u het meest geschikt is. Dat er die 'klik' is die het herstel bespoedigt. Daarom is het prettig dat OCON ook orthopedie in Nieuwegein verzorgt. OCON is een moderne zelfstandige kliniek niet niet alleen orthopedie in Nieuwegein levert, maar ook in andere steden van het land. Zodat u altijd de juiste specialist vindt die bij u in de omgeving praktijk houdt.

 

Specialisten

 

OCON zetelt in Hengelo, waar zeer nauw wordt samengewerkt met de ziekenhuisgroep Twente. OCON beschikt zelf over een groot aantal specialisten op orthopedisch gebied en kan ook direct beschikken over andere specialisten in het ziekenhuis. En andersom, zodat u altijd omringt bent door de optimale zorg. OCON heeft niet voor niets als motto: Dat maakt het beter". Specialistische vakgebieden van OCON zijn onder andere:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Hand-, pols- en vingerchirurgie

  • Voet-, enkel- en teenchirurgie

  • Schouder- en elleboogchirurgie

  • Rug- en wervelkolomchirurgie

  • Kinderorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie

 

Maar OCON gaat verder en heeft samenwerkingsverbanden gesloten met talloze orthopeden in het gehele land, zodat u altijd over orthopedie in Oss, orthopedie in Rijswijk of orthopedie in Sittard of orthopedie in Tilburg, orthopedie in Woerden of bijvoorbeeld orthopedie in Venlo beschikt. Naast deze willekeurig greep zijn er nog veel meer orthopeden bij OCON aangesloten.

 

Intensief

 

Het is niet zo onwaarschijnlijk dat u ooit met een orthopedische specialist te maken krijgt. Ons bewegingsapparaat draagt en beweegt ons lichaam en dat gebeurt intensief. Ouderen merken slijtage verschijnselen in hun gewrichten op of merken dat hun spierkracht vermindert zodat zij minder makkelijk bewegen. Maar ook kinderen met bijvoorbeeld een aangeboren afwijking krijgen te maken met een orthopeed. En dan zijn er natuurlijk nog de 'gewone mensen' die bij het tillen een verkeerde beweging maken of die bij het sporten een blessure oplopen door overmoed of een sterkere tegenstander.

 

In omgeving

 

Als u dan ooit eens naar een orthopeed moet, dan is het prettig dat u via OCON een specialist bij u in de omgeving vindt. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.