Wacht niet langer op orthopedie in Rijswijk, kom naar OCON!

Orthopedie in Rijswijk? Wat dacht u van OCON?

 

Niet overal in Nederland is de orthopedische zorg even goed geregeld. Ook wordt u vaak met wachtlijsten geconfronteerd. Voor uw kwaal aan nek, schouders, armen, rug of benen lijkt orthopedie in Rijswijk misschien de eerste keus, maar kijkt u gerust ook eens iets verder.

 

OCON krijgt patiënten uit heel Nederland

 

Velen gingen u al voor naar het behandelcentrum van OCON in Hengelo. Wij hebben hier al veel mensen gezien die eerst langdurig hadden gewacht op orthopedie in Zoetermeer, orthopedie in Woerden en orthopedie in Zeist.Nadat zij de ruimte en persoonlijke aanpak van OCON hadden ontdekt, trokken zij een dagje uit om zich voor een onderzoek te melden in onze mooie poliklinieken in Almelo en Hengelo.

 

Kleinschalige kliniek met schaalvoordelen van een groot ziekenhuis

 

OCON is een onafhankelijke kliniek die zich gevestigd heeft binnen de muren van Ziekenhuisgroep Twente. Meldt u zich na doorverwijzing door uw huisarts bij OCON aan, dan staat uw probleem vanaf dat moment voor de teams van OCON centraal. In een uniek samenwerkingsverband met onze anesthesiologen trachten wij steeds de meest moderne behandelmethode toe te passen. Dankzij onze optimale pijnbestrijding is een behandeling bij OCON relatief het meest aangenaam te noemen. Bovendien is het een vast gegeven dat onze vooruitstrevende behandeltechnieken helpen bij een snel herstel. U bent bij ons een stuk sneller op de been dan bij behandeling in een andere kliniek.

 

Zeer gespecialiseerde orthopedisch chirurgen

 

Elke orthopedisch chirurg bij OCON heeft zijn of haar eigen subspecialisatie. Dit betekent dat een aandoening bij OCON altijd wordt bekeken door een orthopedisch chirurg met de meeste kennis van het probleem. Naast een zeer specialistische benadering van elke spier- of gewrichtsaandoening bij volwassenen, is OCON ook in verregaande mate gespecialiseerd in kinderorthopedie. Ook aangeboren aandoeningen zijn hierdoor bij OCON in goede handen.

 

Vraag het uw huisarts!

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.