Orthopedie in Terneuzen

 

Indien u op zoek bent naar orthopedie in Terneuzen kan OCON een oplossing zijn. Hoewel OCON niet het meest in de buurt ligt (locaties in Almelo en Hengelo), bieden wij wel hoogkwalitatieve zorg die reizen voor een orthopedische behandeling de moeite waard maak.

 

Bij orthopedisch letsel is vakkundige hulp aanwezig en kunnen we door een moderne omgeving en de nieuwste apparatuur een goede analyse maken van de problemen en hiervoor een behandelplan aanbieden.

 

Ook voor Sportorthopedie

 

Blessures kunnen langdurig opspelen en door onze specialistische ervaringen met sportorthopedie en sportfysiotherapie kan een behandelplan bij OCON zorgen voor een snel herstel. Zowel sluipende als acute blessures zijn door ons team op een deskundige manier te behandelen. Sportmedische kliniek OCON heeft een breed team specialisten die zorgen voor een uitgebreide kennis van alle orthopedische blessures. De gastvrije en moderne omgeving geven niet alleen ruimte om personen grondig te onderzoeken, maar ook nazorg is een belangrijke bezigheid van sportmedische kliniek OCON.

 

Voordat U een afspraak kunt maken met OCON is het noodzakelijk een verwijzing te verkrijgen van uw huisarts. Wij verzoeken U dan ook om eerst contact te zoeken met uw huisarts die door middel van een schriftelijke verwijzing toestemming kan geven voor een bezoek aan onze kliniek.