Orthopedie in Zwolle

 

Hoe prettig zou het zijn als u gespecialiseerde orthopeed bij u in de buurt praktijk zou hebben. Zodat u niet steeds lange reizen hoeft te maken om bij de orthopeed te zijn die u het beste bevalt. OCON heeft vestigingen in Hengelo en Almelo en is om die reden goed bereikbaar vanuit Zwolle.

 

In de omgeving

 

We krijgen allemaal, vroeg of laat, te maken met klachten aan ons bewegingsapparaat. Dat kan gebeuren door een aangeboren afwijking bij kinderen die zorgt door groeistoornissen of pijn aan ledematen of rug. Dat kan doordat een sporter zijn ambities te hoog heeft gezocht en even moet werken aan herstel van blessures of revalidatie na een chirurgische ingreep. Maar ook ouderen krijgen klachten als reuma, ischias of bijvoorbeeld artrose. Allemaal klachten die behandeling van een orthopeed vereisen en dat het liefst een specialist bij u in de omgeving.
 

Doorverwijzen

 

OCON kiest voor een moderne aanpak van snelheid, comfort voor de patiënten en het delen van kennis. OCON werkt als gespecialiseerde orthopedische kliniek zelfstandig in de Ziekenhuis Groep Twente. Dankzij het uitwisselen van kennis en specialisten krijgt u altijd de juiste specialist te spreken en bent u verzekerd van een goede en snelle behandeling van uw klachten. OCON heeft niet voor niets als motto: "Dat maakt het beter". Van receptionist tot specialist is iedere bij OCON aangesloten medewerker bezig met één doel: u weer snel plezier in het bewegen te geven.

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.