Op zoek naar orthopedie of orthopeed voor Delft?

 

Wanneer u orthopedische klachten heeft, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. U bent geneigd om op zoek te gaan naar een orthopeed bij u in de buurt omdat dit zo gemakkelijk is. Overal in het land kunt u een orthopeed vinden, maar kunt u ook overal een orthopedische kliniek vinden die werkt met de voor u geschikte behandelmethoden? Of u nu kiest voor orthopedie in Nijmegen, orthopedie in Zwolle of voor een orthopedische kliniek in Delft, waar het uiteindelijk om gaat is dat uw aandoening goed behandeld wordt en met de zorg die voor u passend is.

 

Bij OCON staat het belang van de patiënt voorop

 

Het welzijn van de patiënt staat voor OCON op nummer één. Dit betekent dat wij ons houden aan een aantal richtlijnen:

  • Patiëntgerichtheid

  • Patiëntvriendelijkheid

  • Orthopedische chirurgen met veel ervaring

  • Vakkundig en vriendelijk medisch personeel

  • Speciale operatie technieken

  • Specialisatie en innovatie

  • Duidelijke communicatie en transparantie

  • Een luxe en intensief hersteltraject

 

Dit zijn een aantal van de speerpunten van OCON die er voor zorgen dat er betere resultaten worden geleverd en dat er een betere zorg kan worden geboden. Hierdoor krijgt uiteindelijk de patiënt een betere behandeling. Onze orthopedische chirurgen hebben veel ervaring en daarnaast een specialisme, zodat uw aandoening altijd door een arts wordt behandeld met verstand van zaken. De speciale operatietechnieken zorgen ervoor dat u sneller herstelt na een operatie dan bij andere klinieken.

 

OCON heeft aandacht voor u

 

Tijdens een verblijf in onze kliniek wordt gezorgd dat u zich prettig voelt. Een vriendelijke en vakkundige benadering en luxe voorzieningen. Voor ons is uw mening net zo belangrijk als uw herstel. OCON heeft tijd en aandacht voor u en voortdurend wetenschappelijk onderzoek zorgen dat u behandeld wordt volgens de nieuwste technieken. De wachttijden zijn kort en de vergoedingen van zorgverzekeringen zijn net zoals bij andere klinieken. Alleen krijgt u er meer voor. OCON is er voor verschillende aandoeningen en alle leeftijden.

 

Haal een verwijzing voor OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.