U woont in Rotterdam en zoekt een orthopedische behandeling?

 

Heeft u orthopedische klachten en bent u op zoek naar een centrum orthopedie in Rotterdam? In Nederland kunt u op verschillende plekke orthopedie krijgen, maar niet overal krijgt u de zelfde patiëntvriendelijkheid. Door de bezuinigingen in de zorg, komt het nog wel eens voor dat patiëntgerichtheid wegvalt en dat is precies waar u niet naar op zoek bent. Of u nu kiest voor een orthopeed in Delft, orthopedie in Heerlen of een orthopedische kliniek in Rotterdam, het gaat er om dat de behandelwijze en het hersteltraject aan al uw wensen voldoet.

 

OCON, dat maakt het beter

 

Bij OCON hebben wij een belangrijk doel: 'Alleen door het beter te willen doen voor de patiënt, wordt betere zorg en worden betere resultaten geleverd.' Met deze richtlijnen voor ogen hebben wij gekozen voor orthopedische chirurgen met veel ervaring. Niet alleen op het orthopedische vlak, maar ook nog eens op een specialisatie. Het voordeel voor u hiervan is dat de orthopedisch chirurg veel ervaring met uw aandoening heeft. Een snel herstel is voor u belangrijk, maar ook voor ons. Daarom gebruiken wij speciale operatietechnieken en een intensief hersteltraject, zodat u sneller herstelt dan in andere klinieken. Natuurlijk bieden wij alle luxe en patiëntgerichtheid om uw herstel zo comfortabel mogelijk te maken. Dit merkt u niet alleen aan de vriendelijke en vakkundige benadering van het personeel, maar ook aan de luxe voorzieningen.

 

Wat doet een orthopedisch chirurg?

 

Een orthopedisch chirurg is een medisch specialist op verschillende gebieden. Botten, pezen en spieren hebben weinig geheimen voor de orthopedisch chirurg. Bij OCON zijn wij ook nog eens gespecialiseerd in verschillende aandoeningen:

  • Aandoeningen die betrekking hebben op het bewegingsapparaat

  • Vergroeiingen

  • Gevolgen van ongevallen

  • Overbelasting

  • Veroudering

  • Plaatsten en vervangen van protheses in heupen, knieën en schouders

  • en tal van andere aandoeningen

 

Bij iedere behandeling staat een duidelijke communicatie en transparantie voorop. Een voortdurend innovatieproces en wetenschappelijke onderzoeken maken dat OCON altijd op de hoogte is van nieuwste technieken en de zorg kan bieden die voor u het beste is. Er wordt meegedacht met de patiënt door de ervaren specialisten en het deskundige medische personeel. Bij OCON is er aandacht en tijd voor de patiënt. Een andere belangrijk voordeel is dat OCON korte wachttijden heeft en de vergoeding door de zorgverzekering niet anders is dan in het ziekenhuis.

 

Vraag een verwijzing voor OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaald of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.