Ortopedisch chirurg in Dordrecht

 

Iedereen heeft wel eens last van pijn in de handen, gewrichten, de rug of de voeten om welke reden dan ook. Als de klachten echter langere tijd blijven bestaan, dan is het zaak om uw huisarts te bezoeken. Uw huisarts beoordeelt of uw klachten reden zijn om u door te verwijzen naar een specialist in de orthopedie in Dordrecht. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar OCON Orthopedisch kliniek of OCON Sportmedische kliniek voor al uw klachten aan uw bewegingsapparaat.

 

Wanneer doorverwijzen naar orthopedie in Dordrecht?

 

In het kort komt het erop neer dat u een doorverwijzing krijgt naar een orthopedisch chirurg van OCON als u last heeft van één van de bewegende delen van uw lichaam of delen van uw lichaam die ervoor zorgen dat u zich kunt voortbewegen. Een orthopedisch chirurg verhelpt allerhande klachten aan de armen, handen, schouders, nek, rug, benen en voeten. Een aantal klachten die reden zijn om een doorverwijzing te krijgen naar een orthopedisch chirurg van OCON zijn:

 

OCON Orthopedische kliniek

 

OCON Orthopedische kliniek is een van Neerlands jongste en modernste orthopedisch klinieken en is in 2010 opgericht in samenwerking met Ziekenhuisgroep Twente. Met een team van 17 breed opgeleide orthopedisch chirurgen en comfortabele faciliteiten bent u bij OCON aan het juiste adres voor een behandeling van al uw klachten aan armen, benen, gewrichten, spieren of pezen. Naast OCON Orthopedische kliniek is er de OCON Sportmedische kliniek voor amateur- en beroepssporters om specifieke sportklachten en -blessures te behandelen.

 

Maak een afspraak met OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.