Orthopedische behandeling in Apeldoorn

 

Als u last heeft van pijnklachten of stijfheid in bijvoorbeeld uw armen, benen of rug, dan bent u wellicht op zoek naar een arts die gespecialiseerd is in orthopedie in Apeldoorn. Bij klachten aan het bewegingsapparaat maakt u eerst een afspraak bij uw huisarts in Apeldoorn. Met name als de klachten wekenlang aanhouden en zelfs verergeren, is het verstandig om hier niet te lang mee te wachten. Uw huisarts zal u lichamelijk onderzoeken en beoordelen naar welk medisch specialist hij u kan doorverwijzen. Bij klachten aan het bewegingsapparaat kan de huisarts u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg van OCON.

 

Bij welke klachten kan ik terecht voor orthopedie in Apeldoorn?

 

Orthopedie is een geneeskundige specialisatie die zich bezighoudt met een breed spectrum aan klachten aan het bewegingsapparaat. Hieronder vallen de meeste pijn- en bewegingsklachten aan gewrichten, spieren, pezen en botten. Bij jongvolwassenen betreft het vaak klachten aan schouder, handen, voeten en enkels, terwijl ouderen vaker kampen met klachten in de rug, de heupen en de knieën. Daarnaast hebben amateur- en professionele sporters baat bij een orthopedische behandeling als er sprake is van blessures. Klachten kunnen veroorzaakt worden door aandoeningen zoals artrose, reuma of hart- en vaatziekten of overbelasting, maar het komt ook regelmatig voor dat de oorzaak niet te herleiden is. Ook in dit geval zijn de klachten te verhelpen door een orthopedisch chirurg van OCON.

 

Voor welke behandelingen kan ik terecht bij OCON?

 

Doordat OCON beschikt over een groot en veelzijdig team van orthopedisch chirurgen, kunnen wij alle orthopedische klachten behandelen. OCON is een jonge en moderne orthopedische kliniek die verbonden is aan Ziekenhuisgroep Twente. Wij beschikken over een reguliere polikliniek met drie operatiekamers en een verpleegafdeling en een nieuwe kliniek voor dagopnames met twee operatiekamers, een luxe verblijfslounge en een ruime uitslaapruimte. De orthopedisch chirurgen van OCON zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Vinger-, pols- en handchirurgie

  • Teen-, enkel- en voetchirurgie

  • Elleboog- en schouderchirurgie

  • Wervelkolom- en rugchirurgie

  • Sportorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie

 

Maak een afspraak bij OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.