Orthopedische behandelingen in Hoogeveen

 

Bij pijnklachten, stijfheid of bewegingsproblemen in bijvoorbeeld uw armen, benen of rug bent u waarschijnlijk op zoek naar een arts die gespecialiseerd is in orthopedie in Hoogeveen. Bij klachten aan het bewegingsapparaat is het verstandig om eerst een afspraak te maken bij uw huisarts in Hoogeveen. Zeker als de klachten wekenlang aanhouden of heviger worden moet u hier niet te lang mee te wachten. Uw huisarts zal u onderwerpen aan een lichamelijk onderzoek en naar aanleiding van de bevindingen doorverwijzen naar de juiste medisch specialist. Bij klachten aan het bewegingsapparaat kan de huisarts u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg van OCON.

 

Bij welke klachten kan ik terecht voor orthopedie in Hoogeveen?

 

Orthopedie is een geneeskundige discipline die zich bezighoudt met klachten aan het bewegingsapparaat. Veelal gaat het om pijn- en bewegingsklachten aan gewrichten, spieren, pezen en botten. Bij jongeren tot 35 jaar betreft het vaak klachten aan schouder, handen, voeten en enkels, terwijl ouderen vaker last hebben van rugklachten, heupklachten en de knieklachten. Daarnaast hebben amateur- en beroepssporters ook baat bij een orthopedische behandeling bij onder andere blessures. In een aantal gevallen zijn klachten aan het bewegingsapparaat het gevolg van overbelasting of aandoeningen zoals artrose, reuma of hart- en vaatziekten. In alle gevallen zijn de klachten te verhelpen door een orthopedisch chirurg van OCON.

 

Voor welke behandelingen kan ik terecht bij OCON?

 

OCON beschikt over een groot en veelzijdig team van orthopedisch chirurgen die bij elkaar opgeteld alle specialisaties binnen de orthopedie beheersen. Hierdoor kunnen wij alle orthopedische klachten behandelen in onze Orthopedische kliniek. OCON is een moderne orthopedische kliniek die is opgericht in samenwerking met ZiekenhuisgroepTwente. Wij beschikken over moderne faciliteiten zoals een reguliere polikliniek met drie operatiekamers en een verpleegafdeling en een nieuwe kliniek voor dagopnames met twee operatiekamers, een luxe verblijfslounge en een ruime uitslaapruimte. OCON kan u de volgende behandelingen bieden:

  • Vinger-, pols- en handchirurgie

  • Teen-, enkel- en voetchirurgie

  • Elleboog- en schouderchirurgie

  • Wervelkolom- en rugchirurgie

  • Prothese- en revisiechirurgie

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Sportorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

 

Maak een afspraak bij OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.