Orthopedische klachten in Heerenveen

 

Pijnklachten in uw gewrichten, armen, benen of rug kunnen u het leven behoorlijk moeilijk maken. In veel gevallen gaan de klachten na verloop van tijd vanzelf over, maar als de klachten langer dan een week aanhouden of regelmatig terugkeren, dan is het tijd om uw huisarts te raadplegen. Uw huisarts kan u medicijnen voorschrijven of doorverwijzen naar een specialist in de orthopedie in Heerenveen of naar OCON Orthopedische kliniek. Een orthopedisch chirurg van OCON zal uw klachten nauwkeurig onderzoeken en vervolgens een behandelingsplan opstellen.

 

Verwijzing naar orthopedie in Heerenveen

 

Voor klachten aan uw bewegingsapparaat kan uw huisarts u doorverwijzen naar een orthopedisch chirurg van OCON. Klachten aan uw bewegingsapparaat omvatten alle klachten omtrent uw botten, gewrichten, spieren, pezen en ruggenwervel. Een aantal voorbeelden van klachten waarvoor u een doorverwijzing kunt krijgen naar OCON Orthopedische kliniek zijn:

 

OCON Orthopedische kliniek

 

OCON is opgericht in samenwerking met Ziekenhuisgroep Twente en is één van de modernste klinieken op het gebied van orthopedische behandelingen. OCON heeft zelfs een afdeling die speciaal gericht is op amateur- en beroepssporters: OCON Sportmedische kliniek. OCON heeft een team van 17 orthopedische chirurgen met allemaal hun eigen medische specialisme. Daardoor weet u zeker dat u wordt geholpen door een orthopedisch chirurg die ruime ervaring heeft in het behandelen van uw specifieke klachten. Daarnaast profiteert u bij OCON van moderne en luxe faciliteiten zoals een nieuwe kliniek voor dagopnames met een verpleegafdeling, een luxe verblijfslounge en een ruime uitslaapruimte.

 

Maak een afspraak met OCON

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.