Orthopeed in Amstelveen

 

Het lijkt vaak zo vanzelfsprekend om te kunnen bewegen, handen en benen te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn en zonder pijn te leven. Helaas komt er bij vrijwel iedereen een keer een moment dat bewegen pijn doet of simpelweg niet lukt. Bij aanhoudende klachten aan handen, benen, spieren en gewrichten is het verstandig om een afspraak te maken bij uw huisarts. Uw huisarts verwijst u in dit geval door naar een specialist in de orthopedie in Amstelveen of OCON. OCON is een orthopedische kliniek waar u voor alle klachten aan uw bewegingsapparaat terecht kunt.

 

Voor welke klachten word ik doorverwezen naar orthopedie in Amstelveen?

 

Orthopedie is een brede discipline in de geneeskunde en is gericht op het behandelen van een groot aantal klachten aan het bewegingsapparaat. Dat wil zeggen dat een orthopedisch chirurg u kan helpen met bijvoorbeeld pijn, stijfheid en bewegingsproblemen aan bijvoorbeeld vingers, handen, knieën en rug. Een aantal voorbeelden van klachten die de orthopedisch chirurgen van OCON verhelpen zijn:

 

OCON Orthopedische en Sportmedische kliniek

 

OCON werd in 2010, in samenwerking met Ziekenhuisgroep Twente, opgericht en is een jonge en moderne kliniek voor orthopedische behandelingen met zelfs een afdeling die speciaal gericht is op sporters. OCON heeft een team van 17 orthopedische chirurgen met allen hun eigen specialisme waardoor u altijd geholpen wordt door een specialist die ervaring heeft met uw specifieke problematiek. Naast een professioneel team aan orthopedisch chirurgen beschikt OCON over eigen verpleegkundigen en moderne faciliteiten zoals een luxe verblijfslounge en een ruime uitslaapruimte.

 

Maak een afspraak met OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.