Orthopeed in Den Haag

 

Het bewegingsapparaat van ons lichaam krijgt het zwaar te verduren. Onze armen of benen, handen, rug of nek bewegen de hele dag door en worden flink belast. Daarom is het prettig dat er specialisten zijn die voor onze 'bewegende delen' kunnen zorgen als er eens een kink in de kabel komt. En OCON zorgt er voor dat u altijd de juiste orthopeed bij u in de omgeving vindt. Dus ook uw orthopedie in Den Haag vindt u bij OCON.

 

Specialisten

 

OCON is een jong en modern bedrijf dat zetelt in Hengelo en daar nauw samenwerkt met de ziekenhuisgroep Twente. Door deze samenwerking kan OCON beschikken over de specialisten van het ziekenhuis en kan het ziekenhuis weer een beroep doen op de orthopedische specialisten van OCON. Zo bent u altijd omringt door de optimale zorg. De specialisten van OCON bewegen zich op de volgende medische gebieden:

  • Kniechirurgie

  • Heupchirurgie

  • Hand-, pols- en vingerchirurgie

  • Voet-, enkel- en teenchirurgie

  • Schouder- en elleboogchirurgie

  • Rug- en wervelkolomchirurgie

  • Kinderorthopedie

  • Sportorthopedie

  • Traumatologie

  • Prothese- en revisiechirurgie

 

Naast de vaste specialisten die in Twente werken, heeft OCONB samenwerkingen afgesloten met tal van orthopedische specialisten in het land. Dus als u bijvoorbeeld orthopedie in Den Haag, orthopedie in Dordrecht, orthopedie in Drachten, orthopedie in Eindhoven, orthopedie in Emmen, orthopedie in Enschede of orthopedie in Geldrop zoekt: u vindt altijd een aangesloten specialist van OCON bij u in de buurt.

 

Altijd in de buurt

 

Het zijn niet alleen sporters die blessures hebben opgelopen of die juist willen voorkomen die contact zoeken met orthopedie in Eindhoven of orthopedie in Den Haag. Ook jonge kinderen met een aangeboren afwijking kunnen behandeling zoeken bij orthopedie in in Drachten of orthopedie in Geldrop. En dan ouderen, die merken dat de slijtage van hun bewegingsapparaat zijn tol begint te eisen. Zij kunnen via OCON terecht bij bijvoorbeeld orthopedie in Enschede of orthopedie in Dordrecht of orthopedie in Emmen. Dankzij de samenwerkingen tussen deze specialisten en OCON bent u altijd verzekerd van goede en professionele zorg. OCON heeft niet voor niets het motto "Dat maakt het beter" hoog in het vaandel staan. Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.