Orthopeed in Hoorn

 

Lopen, rennen, een bal vangen of simpelweg een koffiekopje vasthouden. Het is allemaal zo vanzelfsprekend als uw lichaam functioneert zoals het behoort te functioneren. Juist op momenten dat we ons lichaam niet kunnen gebruiken zoals we altijd gewend waren of als we pijn hebben bij het bewegen, bedenken we ons hoe vervelend het is als we iets niet kunnen. Als u klachten heeft of pijn ervaart aan uw handen, benen, spieren en gewrichten, dan is het verstandig om een afspraak te maken bij uw huisarts. Uw huisarts verwijst u in dit geval door naar een specialist in de orthopedie in Hoorn. Daarnaast kan uw huisarts u doorverwijzen naar OCON, een orthopedische kliniek waar u voor al uw klachten aan uw bewegingsapparaat terecht kunt.

 

Voor welke klachten kan ik worden doorverwezen naar orthopedie in Hoorn?

 

Orthopedie is een tak van de geneeskunde die is gericht op het behandelen van een groot aantal klachten aan het bewegingsapparaat. Dat wil zeggen dat een orthopedisch chirurg u kan helpen met alle klachten aan uw handen, armen, benen, knieën, voeten en rug. Een aantal klachten die de orthopedisch chirurgen van OCON kunnen verhelpen zijn:

 

OCON Orthopedische kliniek

 

OCON werd in 2010 opgericht en is een jonge en moderne kliniek voor orthopedische behandelingen met zelfs een afdeling die speciaal gericht is op sporters. OCON is verbonden aan Ziekenhuisgroep Twente en heeft een team van 17 orthopedische chirurgen die allemaal hun eigen specialisme waardoor u altijd wordt geholpen door een specialist die ervaring heeft met het behandelen van uw specifieke klachten.

 

Maak een afspraak met OCON

 

Wilt u graag een afspraak maken bij OCON? Dit kan alleen als u een verwijzing van uw huisarts heeft. Maak voordat u contact met ons opneemt eerst een afspraak met uw huisarts. Uw huisarts bepaalt of een afspraak bij OCON noodzakelijk is.